top of page

TESTIMONIALS

"Vi startede en helt ny tidsregning efter samarbejdet med Vivi. Projektet har løftet os på alle niveauer, og vi har implementeret den kreative tankegang".

- Citat af Poul Tarp

"Der er sket noget med mine medarbejdere - de er blevet gladere i deres arbejde og deres interne kommunikation er lettere og mere åben".

- Citat af Poul Tarp

"En ny verden har åbnet sig

og vi har lært nye metoder til at nå et bedre mål. Det har været psykisk udfordrende og  personligt udviklende og vi trives bedre".

- Citat af medarbejdere hos Poul       Tarp A/S

"Projektet med Vivi Haacke har givet os et stort løft

SOCIALT, DESIGNMÆSSIGT, SALGSMÆSSIGT OG ØKONOMISK".

- Citat af Poul Tarp

Elsebeth Gerner modtager unikt kunstværk "ResponsAbility" af Vivi Haacke

Elsebeth Gerner Nielsen modtog Fynske Bank Fonden Prisen for sit store arbejde med at hjælpe fremtidens kreative talenter og ikke mindst for at være drivkraften bag Vielgut Studio – Danmarks første socialøkonomiske pop-up butik. Vielgut Studio var et unikt projekt, som gav personer udenfor arbejdsmarkedet mulighed for at arbejde med noget, der gav mening, glæde og stolthed – og skabte tilknytning til arbejdsmarkedet. Elsebeth Gerner Nielsen modtog desuden et unikt kunstværk som et synligt bevis på prisen. Skulpturen, der er skab af skulptøren Vivi Haacke, har fået titlen ”ResponsAbility” og er en fortolkning af Elsebeth Gerner Nielsens empatiske og indsigtsfulde arbejde.

UNIK PHOTO COLLAGE

Specielt kreeret til virksomheden Pierre Ejendomme er denne photo collage på 3 x 2 meter, som pryder i indgangen til det stilsikre firmadomicil. Billedet fortæller historie - både om den by, virksomheden har hovedsæde i, men også om virksomhedens egen historie. Billedet er bevæger sig mellem illusion og virkelighed, og derfor kan man gå på opdagelse og finde mange små og nye detaljer.

PRISVINDER

Overrækkelsen af TuborgFondets InnovationsAlliancePris for den mest innovative alliance for mit udviklingssamarbejde med ingeniør-virksomheden Poul Tarp A/S, Randers. Poul Tarp blev efterfølgende kåret som årets Randers-borger for sit innovative virke.

ÅRETS VIRKSOMHED

blev præmieret med en bronze statuette, som Vivi Haacke har skabt med den dedikerede titel: “Man kan bære meget”.

NOVO KUNSTNER

Afsløring af mine værker hos Nova A/S. Novos kunstgruppe valgte både malerier og bronzeskulptur.

Som JUBILÆUMSKUNSTNER - TDC

har jeg i det visuelle udtryk anvendt elementer fra TDC´s egen verden, hvilket betyder større vedkommenhed og dybere relation for TDC´s medarbejdere.

TDC JUBILÆUMSKUNSTNER

Disse 3 ikonmotiver er  special-udviklet til TDC. Ikonerne anvendes som jubilæumsgaver til medarbejderne.

 

Ud over symbolikkerne i det visuelle udtryk har jeg anvendt elementer fra TDC´s egen verden, hvilket for modtageren betyder større vedkommenhed og en direkte relation til arbejdspladsen.

SKULPTUR TIL FLSmidth

FLSmidth´s bestyrelse samlet omkring den netop afslørede skulptur "CYCLON" på Dania i Mariager, der danner rammen om FLSmidth’s hovedsæde for produktudvikling. I skulpturen indgår elementer fra produktionen på Dania.

KULTURMINISTERIET

Tidligere kulturminister Brian Mikkelsen har til Kulturministeriet erhvervet sig flere af mine malerier og  Art Icons.

YouSee UDSMYKNING

Større udsmykningsopgave, hvor jeg har arbejdet med lysskulpturer, installationer, maleri, filmmateriale og unika-grafik.

Please reload

bottom of page